DOLAR 32,5772 0.18%
EURO 34,7227 0.14%
ALTIN 2.417,69-0,60
BITCOIN 21690430,01%
İstanbul
17°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Almanya’ya Dönen Gurbetçiler: ‘Halinize şükredin, Avrupa bildiğiniz gibi değil’
503 okunma

Almanya’ya Dönen Gurbetçiler: ‘Halinize şükredin, Avrupa bildiğiniz gibi değil’

Gurbetçiler ülkelerine dönerken Türkiye'de yaşayan vatandaşlara telkinde bulundu. 'Halinize şükredin, Avrupa bildiğiniz gibi değil'

ABONE OL
Temmuz 29, 2022 23:22
Almanya’ya Dönen Gurbetçiler: ‘Halinize şükredin, Avrupa bildiğiniz gibi değil’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lüks arabaları ile Türkiye’ye tatile gelen gurbetçiler geri döndükten sonra: Ülkenizin kıymetini bilin dedi.

finans7’nin aktardığı habere göre; Avrupa’da yaşamakta olan Türk vatandaşlar, yaz aylarının gelmesi ile birlikte Türkiye’ye tatile geldi. Araçları ile Türkiye’ye gelen ve tatillerini burada geçiren gurbetçi vatandaşlar , gidiş yolunda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İzinlerini Türkiye’de geçiren ,tatil beldelerinde memleketlerinde tatillerini yaban vatandaşlar geri dönüş yolunda gazetecilere yaptıkları açıklamada Avrupa’nın bilindiği gibi Avrupa olmadığını ve ülkelerin kıymetini bilmeleri gerektiğini söyledi.

 

 

 

ÖZLEM VE SEVİNÇLE

Sınır kapısında işlemlerini tamamlayan ve ülkeden çıkış yapan vatandaşlar , basın mensuplarına yaptıkları açıklamada Türkiye’den ayırmanın burukluğunu yaşadıklarını, ülkeden gitmek zorunda kaldıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Bölgede bulunan basın mensuplarına açıklamada bulunan gurbetçilerden biri, Türkiye’ye girişllerinin güzel , sevinçli ve mutlu olduklarını , çıktıklarında ise ülkeden ayrılmanın hüznü ile üzüldüklerini söyledi.

 

 

Gurbet ellerde zorluklar çektiklerini söyleyen Gurbetçi, ülke hasretinin yeniden başladığını söyledi ve Türkiye’de yaşayan vatandşaların hallerine şükretmesi gerektiğini söyledi.

Gurbetçi yaptığı açıklamada, “Türkiye’de yaşayan vatandaşlarımız hallerine şükretsinler. Avrupa onların bildiği gibi Avrupa değil. Önce vatan” ifadelerini kullandı ve Türkiye’deki vatandaşlara kendince uyarıda bulundu.

Bir başka gurbetçi ise yaptığı açıklamada Türkiye’de yaşayanların ülkenin kıymetini bilmesi gerektiğini söyleyerek, “Türkiye’de yaşayan vatandaşlarımız ülkemizin kıymetini bilsinler. Ülkemiz çok güzel. Annemi, babamı, ağabey ve ablamı geride bırakıp gitmek benim için çok zor. Fransa’da hiç akrabam bile yok” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.