DOLAR 32,5180 0.03%
EURO 34,6760 -0.1%
ALTIN 2.432,43-2,67
BITCOIN 21655042,85%
İstanbul
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ahmet Çakar Canlı Yayında Fenerbahçeli Futbolcuların alacağı Cezayı Açıkladı
95 okunma

Ahmet Çakar Canlı Yayında Fenerbahçeli Futbolcuların alacağı Cezayı Açıkladı

Ahmet Çakar'dan Jaden Oosterwolde İçin Çarpıcı İddia: "Fenerbahçe'de Oosterwolde Çok Ağır Ceza Almalıdır"

ABONE OL
Mart 25, 2024 22:17
Ahmet Çakar Canlı Yayında Fenerbahçeli Futbolcuların alacağı Cezayı Açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, BTV Youtube kanalında yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe’nin genç yıldızı Jaden Oosterwolde ile ilgili çarpıcı sözler sarf etti. Çakar, Oosterwolde’nin davranışlarına ilişkin olarak “Fenerbahçe’de Oosterwolde çok ağır ceza almalıdır.” şeklinde konuştu.

Ahmet Çakar’ın bu sözleri, futbol kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Oosterwolde’nin son dönemdeki performansı ve saha içindeki davranışlarıyla ilgili tartışmalar devam ederken, Çakar’ın bu çıkışı konunun daha da gündemde kalmasına neden oldu.

 

Fenerbahçe’nin genç yeteneği Oosterwolde, son zamanlarda takım içinde ve saha içinde yaşadığı bazı olaylarla adından söz ettiriyor. Ahmet Çakar’ın bu çarpıcı açıklamaları, genç futbolcunun geleceği ve Fenerbahçe’deki durumu hakkında yeni soru işaretlerini beraberinde getirdi.

Fenerbahçe camiası ve futbolseverler, Ahmet Çakar’ın bu iddialı sözleri sonrasında Oosterwolde’nin geleceği hakkında ne gibi adımlar atılacağını merakla bekliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.