DOLAR 32,5884 0.34%
EURO 34,7759 0.09%
ALTIN 2.504,590,82
BITCOIN 2073002-0,10%
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

AEK Larnaka – Fenerbahçe rövanş maçı ne zaman ve hangi gün?
1314 okunma

AEK Larnaka – Fenerbahçe rövanş maçı ne zaman ve hangi gün?

ABONE OL
Ekim 8, 2022 12:46
AEK Larnaka – Fenerbahçe rövanş maçı ne zaman ve hangi gün?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe AEK Larnaca karşısında 2-0 skorla üstünlük sağladı. Şimdi deplasmanda rövanş maçı için hazırlanan sarı lacivertli takım gruptan lider çıkmak istiyor. Taraftarlar Fenerbahçe rövanş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda sorularına yanıt arıyor. Peki, AEK Fenerbahçe maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte, UEFA Avrupa Ligi B grubu fikstür ve puan durumu…

 

 

AEK Larnaca Fenerbahçe rövanş maçı için nefesler tutuldu. İlk maçta aldığı galibiyeti elinde tutmak isteyen sarı lacivertliler UEFA Avrupa Ligi şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. B grubunda mücadele eden Kanarya, tam gaz rövanşa hazırlanıyor. Futbolseverler AEK Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta sorularına yanıt arıyor. Peki, Fenerbahçe rövanş maçı hangi kanalda? İşte, maç takvimi ve puan tablosu…

 

 

AEK FENERBAHÇE RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Avrupa Ligi karşılaşması 13 Ekim 2022 Perşembe günü gerçekleşecek. Heyecanın dorukta olduğu Fenerbahçe Avrupa maçı TSİ 19.45’te başlayacak.

 

FENERBAHÇE AVRUPA MAÇI HANGİ KANALDA?

Taraftarların aradığı Avrupa Ligi maçları hangi kanalda sorusu yanıtlandı. Gelecek mücadele AEK FB maçı ve diğer Avrupa maçları EXXEN ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Maç için yoğun bir tempoda çalıştıklarını belirten KKTC Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği Başkanı Duygu Komsuoğlu, maç gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

 

 

Komsuoğlu, oynanacak maç için, Dernek vasıtası ile KKTC’den 600 kişilik grubun toplamda 12 otobüs ile Gazimağusa Tır Parkı’nda toplanarak eş zamanlı hareketle Güney Kıbrıs’a geçeceğini kaydetti.

 

 

 

Fenerbahçe Futbol Takımı,12 Ekim 2022’de özel bir uçak ile Atina üzerinden Larnaka Havalimanı’na ineceğini kaydeden Komsuoğlu, Takım’ı karşılamaya Fenerbahçeli minik taraftarların gideceğini belirtti.

 

 

 

Havalimanından kendilerine tahsis edilen otele geçeceklerini ekleyen Komsuoğlu, gün içerisinde takımın AEK Arena’da küçük bir antrenman gerçekleştireceğini kaydetti.

 

 

Futbol Takımı’nın adaya gelişinden itibaren, MHA Haber gündemi yakından takip ederek zaman zaman canlı yayınlar ile siz izleyicilerimize ve Fenerbahçe taraftarlarına sunacaktır.

 

Kaynak gündemKıbrıs

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.