DOLAR 32,6376 0.27%
EURO 34,8385 0.37%
ALTIN 2.421,73-0,44
BITCOIN 21807873,25%
İstanbul
19°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

AEK Larnaca Taraftarlarından Atatürk’e büyük saygısızlık.
339 okunma

AEK Larnaca Taraftarlarından Atatürk’e büyük saygısızlık.

UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe, 4. hafta mücadelesinde Rum ekibi AEK Larnaca ile karşı karşıya gelirken, mücadele öncesi yaşananlar karşılaşmaya damga vurdu. Sarı-Lacivertli taraftarlar Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ünlü söz 'Yurtta sulh, cihan sulh' pankartı açarken, Rum taraftarlardan skandal bir karşılık geldi. İşte detaylar...

ABONE OL
Ekim 14, 2022 23:24
AEK Larnaca Taraftarlarından Atatürk’e büyük saygısızlık.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe, 4. hafta mücadelesinde Rum ekibi AEK Larnaca ile karşı karşıya gelirken, mücadele öncesi yaşananlar karşılaşmaya damga vurdu. Sarı-Lacivertli taraftarlar Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ünlü söz ‘Yurtta sulh, cihan sulh’ pankartı açarken, Rum taraftarlardan skandal bir karşılık geldi. İşte detaylar…

 

Mynet habere göre UEFA Avrupa Ligi’nde temsilcimiz Fenerbahçe AEK Larnaca’ya konuk oldu. Karşılaşma öncesi Rum ekibi yoğun güvenlik önlemleri alırken, Sarı-Lacivertliler Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Yurtta sulh, cihanda sulh’ sözünün ingilizce karşılığı olan ‘Peace at home, peace in the world’ sözünün pankartını açarken, milyonlarca insanın takip ettiği karşılaşmada barış mesajları verdi.

TARAFTARDAN BARIŞ MESAJI

 

Kadıköy’de Fenerbahçe’nin ev sahipliğinde oynanan karşılaşmada da aynı pankart açılmış yine barış mesajları verilmişti. AEK’nın evinde oynanan karşılaşmada Rum tribünleri ‘Yurtta sulh, cihanda sulh pankartına skandal bir karşılık verdi.

SKANDAL KARŞILIK!

 

AEK Larnaca taraftarı, ‘Yurtta sulh, cihanda sulh. Ne ironi ama asla unutma!’ yazılı bir pankart açtı. Aynı tribünde Yunanistan bayrakları da açıldı. Öte yandan Güney Kıbrıs Rum Kesimi polisi stada Türk bayraklarını da almadı. İki takım arasında geçtiğimiz hafta Kadıköy’de oynanan müsabakayı Fenerbahçe 2-0 kazanırken, bu karşılaşmada da gülen taraf 2-1’lik skorla temsilcimiz Fenerbahçe oldu.

AEK Larnaca-Fenerbahçe

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.