DOLAR 32,6036 0.27%
EURO 34,8037 0.38%
ALTIN 2.408,82-0,98
BITCOIN 21559240,12%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Acı haber.. Genç şarkıcı kocası tarafından öldürüldü.
399 okunma

Acı haber.. Genç şarkıcı kocası tarafından öldürüldü.

ABONE OL
Haziran 29, 2022 22:34
Acı haber.. Genç şarkıcı kocası tarafından öldürüldü.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

GENÇ ŞARKICI KOCASI TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ!

 

21 yaşındaki Meksikalı şarkıcı Yrma Lydya, 79 yaşındaki eşi Jesus Hernandez’den boşanmak isteyince genç kadına kurşun yağdırdı.21 yaşındaki Meksikalı şarkıcı Yrma Lydya, 79 yaşındaki Jesus Hernandez ile birlikte restorana gittiğinde bunun son günü olacağından habersizdi. Mexico City’deki.

 

Bir Japon restoranına giderek, yemek yiyen çiftin başladığı tartışmanın sonu ka*nlı bitti.Geçtiğimiz perşembe günü meydana gelen olayda restoranın özel bölümünde yemek yiyen çift kavga etmeye başladı, tartışma büyüdü, çift birbirine girdi. 79 yaşındaki Hernandez, üç el at*eş ettiği karısını göğsünden vurdu.

 

Polis yetkililerinin açıklamasına göre hem Hernandez hem de koruması Benjamin, lüks bir araba ile olay yerinden kaçmaya çalıştı. Ancak polisler tarafından tuzağa düşürülen cinayet zanlısı ve koruması, çok geçmeden yakalandı. Korkunç olay burada da bitmedi. Polis raporlarına göre Hernandez, daha sonra memurlara onu serbest bırakmaları için rüşvet vermeye çalıştı.

 

 

TEHDİT ETMİŞTİ

 

Korkunç cinayet, Lydya’nın Nisan ayında boşanma işlemlerini başlatmak için bir hukuk firmasıyla temasa geçmesinin kısa süre sonrasında ardından geldi. Meksika’da yayınlanan Excelsior gazetesinin haberine göre, aile içi şiddet olaylarına maruz kalan Lydya, morarmış yüzünün fotoğraflarını kanıt olarak göstermişti. Lydya ayrıca Aralık ayında kocasının kendisini dövdüğünü ve başka bir olayda si*lahla te*hdit ettiğini iddia eden bir polis raporunu mahkemeye sunmuştu.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.