DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22371290,92%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

A spor Spikeri Canlı Yayında Sigara İçerken Yakalandı!
195 okunma

A spor Spikeri Canlı Yayında Sigara İçerken Yakalandı!

ABONE OL
Şubat 8, 2024 01:21
A spor Spikeri Canlı Yayında Sigara İçerken Yakalandı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gaziantep FK-Fenerbahçe maçı öncesinde A Spor ekranlarında kameralara sigara içerken yakalanan spiker Onur Yıldız görüntüler sosyal medyada viral hale geldi. Görüntülerde, spikerin programın sunucusu ile sohbet ederken sigara yaktığı ve dumanları üflediği görülüyor.

Yayının canlı olması ve spikerin sigara içerken farkında olmaması dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcıları, spikeri eleştirirken, canlı yayında sigara içmenin kabul edilemez olduğunu ve spikere disiplin cezası verilmesi gerektiğini savundu.

A Spor Spikerin Görüntülerin sızdırılması ile ilgili olarak da bir açıklama yapılmadı.

Tele1’in haberine göre spiker, sızdırılan görüntülerin “illegal bir şekilde kaydedilmiş” olduğunu ve “yayınlanma izni” olmadığını savundu. Spiker, görüntülerin sızdırılması ile ilgili olarak yasal işlem başlatacağını da söyledi.

Olayın yankıları sürerken, spikerin hangi yaptırımla karşılaşacağı merak konusu.

Kaynak: https://tele1.com.tr/canli-yayinda-sigara-icerken-yakalanan-aspor-spikeri-illegal-bir-sekilde-kaydedilmis-1004916/

Not: Bu haber, Tele1’de yayınlanan habere dayanarak hazırlanmıştır. Olayın detayları ve spikerin hangi yaptırımla karşılaşacağı ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktıkça haber güncellenecektir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz. Sadberk Leyla Koç Kimdir?