DOLAR 32,4331 0.05%
EURO 34,4691 -0.1%
ALTIN 2.489,470,27
BITCOIN 2031846-3,82%
İstanbul
19°

AÇIK

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

5 Haziran Bugün Teşkilat yeni bölüm var mı? Teşkilat neden yok? Teşkilat yeni bölüm ne zaman?
362 okunma

5 Haziran Bugün Teşkilat yeni bölüm var mı? Teşkilat neden yok? Teşkilat yeni bölüm ne zaman?

TRT ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi ile ilgili araştırmalar başladı. Pazar akşamlarının vazgeçilmezi olan ve yayınlandığı ilk bölümden bu yana izlenme rekorları kıran Teşkilat’ın bu haftaki yeni bölümü ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Oyuncu kadrosu ve konusuyla izleyicinin beğenisini kazanan dizinin yeni bölümünün bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu.

ABONE OL
Haziran 5, 2022 13:16
5 Haziran Bugün Teşkilat yeni bölüm var mı? Teşkilat neden yok? Teşkilat yeni bölüm ne zaman?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TRT ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi ile ilgili araştırmalar başladı. Pazar akşamlarının vazgeçilmezi olan ve yayınlandığı ilk bölümden bu yana izlenme rekorları kıran Teşkilat’ın bu haftaki yeni bölümü ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Oyuncu kadrosu ve konusuyla izleyicinin beğenisini kazanan dizinin yeni bölümünün bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Başarılı bir sezon geçiren ve yeni bölümleri her hafta izlenme rekorları kıran sevilen dizi Teşkilat’ın bu haftaki bölümü ile ilgili araştırmalar sürüyor. İddialı dizinin bu hafta yeni bölümüyle ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu. Peki, Teşkilat yeni bölüm var mı? Teşkilat neden yok? Teşkilat yeni bölüm ne zaman? Teşkilat bitti mi, yayından kaldırıldı mı? Teşkilat final mi, sezon finali mi? İşte tüm merak edilenler…

 

 

 

 

 

 

 

Teşkilat Yeni Bölüm Var Mı?

 

TRT 1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Teşkilat ile ilgili, araştırmalar sürüyor. Sevilen dizinin bu haftaki yeni bölümü ile ilgili merak edilen tüm detaylar araştırılıyor. Teşkilat’ın yeni bölümü bu hafta ekrana gelmeyecek. Dizi, 29 Mayıs 2022 Pazar akşamı yayınlanan sezon finali bölümü ile ekrana kısa bir ara verdi.

 

Teşkilat Neden Yok?

Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal Yurtçu gibi sevilen oyuncuların başrolünde yer aldığı Teşkilat dizisinin 5 Haziran 2022 tarihli yeni bölümü araştırılıyor. Dizinin bu hafta yeni bölümü ile ekrana gelmeyecek olması sevenlerini meraklandırdı. Dizinin yakın takipçileri, ‘Teşkilat neden yok?’, ‘Teşkilat bitti mi?’ gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Teşkilat dizisi bitmedi. Dizi, sezon finaline girdiği için yaz aylarında ekranda olmayacak.

Teşkilat Yeni Sezon Ne Zaman?

İzlenme rekorları kıran Teşkilat dizisinin yeni sezon tarihi de açıklandı. Mayıs ayının sonunda sezon finali yaparak ekrana kısa bir ara veren dizinin yeni sezonu 4 Eylül 2022 Pazar başlayacak.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.