DOLAR 32,4764 -0.21%
EURO 34,9555 0.32%
ALTIN 2.437,300,60
BITCOIN 20967470,03%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kıyma 4. Bölüm İzle, Kıyma Dizisi İzle, BLUTV Kıyma Dizisi İzle, Kıyma 1. Sezon Tek Parça İzle
7373 okunma

Kıyma 4. Bölüm İzle, Kıyma Dizisi İzle, BLUTV Kıyma Dizisi İzle, Kıyma 1. Sezon Tek Parça İzle

Blu TV,BLUTV Kıyma Dizisi İzle,Kıyma 1. Sezon Tek Parça İzle,Kıyma 4. Bölüm İzle,Kıyma Dizisi İzle, Kıyma 4. Bölüm İzle, Kıyma Dizisi İzle, BLUTV Kıyma Dizisi İzle, Kıyma 1. Sezon Tek Parça İzle

ABONE OL
Haziran 9, 2022 17:18
Kıyma 4. Bölüm İzle, Kıyma Dizisi İzle, BLUTV Kıyma Dizisi İzle, Kıyma 1. Sezon Tek Parça İzle
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Diziyi blutv üzerinden izleyebilirsiniz.

Kıyma 1. Sezon İzle

Doğan holding tarafından 2015 yılında kurulan ve kısa süre zarfında önemli bir çıkış yakalayan BluTV seç-izle aracılığıyla internet üzerinden hizmet veren bir medya sağlayıcısıdır. İnsanların belirli bir miktar para karşılığın da üye olarak izleyebileceği BluTV de bu sezon birbirinden orijinal filmler ve dizileri HD kalitede izleme imkanı sunuyor. BluTV aylık üyelik ücreti; kredi/banka kartı kullanılarak yapılan ödemelerde 29,90 TL. Apple uygulama içi ödeme seçeneği kullanılarak yapılan ödemelerde ise 29,99 TL. BluTV yıllık üyelik ücreti; kredi/banka kartına ücreti 190,80 TL’dir.ilerseniz, kredi kartınız ile 15,90 TL x 12 taksit yapabilirsiniz

 

 

 

BluTV, en sevilen yapımlarından biri olan ‘Sıfır Bir Adana’ ve ‘Sokağın Çocukları’nın yaratıcılarından yeni bir diziyi izleyicileriyle buluşturuyor. ‘Kıyma’, Adanalı bir grup arkadaşın İstanbul’a gelip bir kebapçı açmasıyla yaşadıkları anlatılıyor. Mahalle kültürünü ve sokak dilini eğlenceli ve trajikomik bir şekilde anlatmaya hazırlanan ‘Kıyma’, büyük şehirde barınma çabasını izleyiciye anlatacak. İstanbul’un küçük, farklı kültürlerden insanların yaşadığı bir mahallesini merkezine alan hikayede Ömer, Poyraz ve Tufan illegal işleri bırakıp temiz bir sayfaya başlamak için kebapçı açıyor ancak beklenmedik olaylar beraberinde gelişiyor.

Adana’dan büyük hayallerle İstanbul’a gelen üç arkadaş yeni bir mahallede temiz bir başlangıç yapmak ister. Ömer, Tufan ve Poyraz her şeye rağmen hayatlarını yoluna sokmaya çalışırken mahallede baş etmeleri gereken yeni bir tehlike doğar.

Ömer, Poyraz ve Tufan 3 yıl hapiste yattıktan sonra Adana’dan İstanbul’a gelip bir kebapçı açarlar. Artık illegal dünyayla işleri bitmiştir. Ancak gerçekler planladıkları gibi olmaz. İstanbul’da daha dükkanı kiralarken dolandırılınca paralarını geri almak için girdikleri yolda yeni bir dünyayla karşılaşırlar. Büyük ve saygı duyulan bir mafya babası olan Dayı’nın güvenini kazanırlar. Dayı’nın oğlu Yiğit ilk günden beri Ömer, Poyraz ve Tufan’a düşman olur, daha sonra da karşılarına çıkacaktır.

Kıyma son bölüm izle, Kıyma dizisi full izle, Kıyma BlueTv Dizipal

Kıyma Dizisi 1. Sezon Son bölümü blutv ekranlarında yayınlandı. Kıyma 1. sezon 1. bölümünü izlemek isteyenler araştırmalarına hız verdi.

Kıyma Dizisi 1. sezon 1. bölüm 24 Mayıs Salı günü izleyicileri ile buluştu. Kıyma dizisini izlemek isteyenler google arama motorlarında araştırmaya başladı.

Kıyma dizisini blutv ekranlarından dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde keyifle izleyebilirsiniz.

Biz Adana’da kebaba kıyma, aynı yola baş koyduklarımıza yoldaş deriz. Az zamanda çok şey yaşatmaya geliyoruz. #Kıyma, 24 Mayıs’ta BluTV’de!

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (2)


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.