Dizi

Kıyma 2. Bölüm İzle, Kıyma Dizisi İzle, BLUTV Kıyma Dizisi İzle, Kıyma 1. Sezon Tek Parça İzle

Kıyma 2. Bölüm İzle, Kıyma Dizisi İzle, BLUTV Kıyma Dizisi İzle, Kıyma 1. Sezon Tek Parça İzle

 

Kıyma dizisi blutv ekranlarında yayınlandı. Kıyma dizisini izlemek isteyenler araştırmaya başladı. Kıyma dizisi uzun zamandır meraklı gözlerle bekleniyordu, bekleyiş sona erdi.

Blutv ekranlarında 1. bölüm ve 2. bölüm yayına girdi. Kıyma dizisini blutv ekranlarından izleyebilirsiniz.

 

Kıyma 1. Sezon 2. Bölüm Full İzle. Uzun zamandır beklenen Kıyma dizisi 1. sezonu ile BluTV de bugün yayına girdi. Yayınlanan 1 bölümün ardından dizi severler Kıyma 1. Sezon 2. Bölümü merakla beklemeye başladı. Günümüz de sokak yaşamını bu dizi sayesinde insanlar aktaran Kıyma 1. Sezon ile dizi severlerden tam not aldı diyebiliriz.

 

 

 

Kıyma 1. Sezon İzle

Doğan holding tarafından 2015 yılında kurulan ve kısa süre zarfında önemli bir çıkış yakalayan BluTV seç-izle aracılığıyla internet üzerinden hizmet veren bir medya sağlayıcısıdır. İnsanların belirli bir miktar para karşılığın da üye olarak izleyebileceği BluTV de bu sezon birbirinden orijinal filmler ve dizileri HD kalitede izleme imkanı sunuyor.  BluTV aylık üyelik ücreti; kredi/banka kartı kullanılarak yapılan ödemelerde 29,90 TL. Apple uygulama içi ödeme seçeneği kullanılarak yapılan ödemelerde ise 29,99 TL. BluTV yıllık üyelik ücreti; kredi/banka kartına ücreti 190,80 TL’dir.ilerseniz, kredi kartınız ile 15,90 TL x 12 taksit yapabilirsiniz

 

BluTV, en sevilen yapımlarından biri olan ‘Sıfır Bir Adana’ ve ‘Sokağın Çocukları’nın yaratıcılarından yeni bir diziyi izleyicileriyle buluşturuyor. ‘Kıyma’, Adanalı bir grup arkadaşın İstanbul’a gelip bir kebapçı açmasıyla yaşadıkları anlatılıyor. Mahalle kültürünü ve sokak dilini eğlenceli ve trajikomik bir şekilde anlatmaya hazırlanan ‘Kıyma’, büyük şehirde barınma çabasını izleyiciye anlatacak. İstanbul’un küçük, farklı kültürlerden insanların yaşadığı bir mahallesini merkezine alan hikayede Ömer, Poyraz ve Tufan illegal işleri bırakıp temiz bir sayfaya başlamak için kebapçı açıyor ancak beklenmedik olaylar beraberinde gelişiyor.

 

 

 

Adana’dan büyük hayallerle İstanbul’a gelen üç arkadaş yeni bir mahallede temiz bir başlangıç yapmak ister. Ömer, Tufan ve Poyraz her şeye rağmen hayatlarını yoluna sokmaya çalışırken mahallede baş etmeleri gereken yeni bir tehlike doğar.

Ömer, Poyraz ve Tufan 3 yıl hapiste yattıktan sonra Adana’dan İstanbul’a gelip bir kebapçı açarlar. Artık illegal dünyayla işleri bitmiştir. Ancak gerçekler planladıkları gibi olmaz. İstanbul’da daha dükkanı kiralarken dolandırılınca paralarını geri almak için girdikleri yolda yeni bir dünyayla karşılaşırlar. Büyük ve saygı duyulan bir mafya babası olan Dayı’nın güvenini kazanırlar. Dayı’nın oğlu Yiğit ilk günden beri Ömer, Poyraz ve Tufan’a düşman olur, daha sonra da karşılarına çıkacaktır.

iyihaberim

Recent Posts

Trendyol Süper Lig’de 37. Hafta Hakemleri Açıklandı: Galatasaray-Fenerbahçe Derbisinin Hakemi Belli Oldu

Galatasaray-Fenerbahçe Derbisinde Görev Alacak Hakemler Süper Lig'in en heyecanlı karşılaşmalarından biri olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, Arda…

17 saat ago

Olağanüstü Hal ve TikTok Yasağı: Kritik Açıklamalar Peş Peşe Geldi!

Gerginliğin Kaynağı: Yeni Yasa Tasarısı Olayların fitilini ateşleyen gelişme, Paris'in, bölgede 10 yıl yaşamış olan…

17 saat ago

Yapay Zeka ile Sanatın Geleceği: İnsan Yaratıcılığının Yeni Boyutu

Sanat ve Teknolojinin Kesişimi Geleneksel sanat formları ve dijital sanat eserleri arasındaki çizgiler, yapay zeka…

17 saat ago

İŞKUR Personel Alımı Başvuru Şartları Açıklandı! En Düşük 21.570 TL Maaşla Temizlik Görevlisi, Büro Personeli ve Güvenlik

İŞKUR, çeşitli pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurdu. Bu kapsamda temizlik görevlisi, büro personeli ve…

1 gün ago

Galatasaray Fenerbahçe Derbisi: Yüzyıllık Rekabet Yeniden Alevleniyor

Türkiye'nin en büyük spor olaylarından biri olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi, bu hafta sonu bir kez daha…

1 gün ago

Suç Dünyasının Gölgelerinde: Ayhan Bora Kaplan’ın Yükselişi ve Düşüşü

Türkiye'nin suç dünyasında adından sıkça söz ettiren isimlerden biri olan Ayhan Bora Kaplan, yıllar içinde…

2 gün ago