Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları (2022) Konusu | Oyuncuları | Vizyon Tarihi
DOLAR 32,3800 0.18%
EURO 35,0303 -0.19%
ALTIN 2.324,520,23
BITCOIN 2264305-0,79%
İstanbul
14°

AÇIK

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları  (2022) Konusu | Oyuncuları | Vizyon Tarihi
482 okunma

Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları (2022) Konusu | Oyuncuları | Vizyon Tarihi

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore İzle, Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore Türkçe Altyazılı İzleFantastik Canavarlar 3 İzleFantastik Canavarlar: Dumbledore'un SırlarıFantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları Türkçe Altyazılı İzle, Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları Türkçe Dublajlı İzle,

ABONE OL
Mayıs 22, 2022 12:36
Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları  (2022) Konusu | Oyuncuları | Vizyon Tarihi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Harry Potter evreninin devam filmi Fantastik Canavalar: Dumbledore’un Sırları için yeni fragman yayınlandı

İlk Harry Potter filminin vizyona girişinin 20. yılı kutlanırken serinin yeni filmi için de hazırlıklar tamamlanmak üzere. Harry Potter serisinde yaşanan olayların çok daha öncesine odaklanan Fantastik Canavalar: Dumbledore’un Sırları nisan ayında izleyici karşısına çıkmayı beklerken yeni bir fragmanı yayınlandı.

David Yates yönetmenliğinde; Mads Mikkelsen, Valerie Pachner, Ezra Miller, Eddie Redmayne, Jude Law gibi isimlerin rol aldığı film, Hogwarts tarihinin belki de en gizemli profesörlerinden Albus Dumbledore’un geçmişine göz kırpıyor.

 

Hemen hemen oyuncu kadrosunun ilk iki filmle aynı olduğu filmdeki en önemli değişiklik; Johnny Depp’in eski eşi Amber Heard’e şiddet uyguladığı iddiaları üzerine kadrodan alınması ve yerine Mads Mikkelsen’ın gelmesi oldu.

 

David Yates’in yönettiği film, J. K. Rowling ve Steve Kloves’un kaleminden çıkıyor. Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları’nın 15 Nisan’da gösterime girmesi bekleniyor.

Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları, Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları Türkçe Altyazılı İzle, Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları Türkçe Dublajlı İzle, Fantastik Canavarlar 3 İzle, Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore İzle, Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore Türkçe Altyazılı İzle,

 

Dünyaca ünlü film serisi olan Harry Potter’dan öncesini anlatan Fantastik Canavarlar serisinin üçüncü filmiyle sizlerleyiz. Kadrosunda Eddie Radmayne, Johhny Deep, Ezra Miller ve Jude Law gibi usta isimleri barındıran filmde olaylar iyice karışmıştır. Bu bölümde Dumbledore ve Credence’in yani iki kardeşin savaşını ve sırlarının ortaya dökülüşünü izleyeceğiz. Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore yani türkçe adıyla Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları filmini türkçe altyazı-türkçe dublaj ve full hd 1080p olarak iyihaberim.com sitemizden donmadan ve takılmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz. Bizlere destek olmak adına izlediğiniz filmlere bol bol yorum yapmayı unutmayınız, herkese iyi seyirler. Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore İzle, Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore Türkçe Altyazılı İzle, Fantastik Canavarlar 3 İzleFantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları, Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları Türkçe Altyazılı İzle, Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları Türkçe Dublajlı İzle,

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.