DOLAR 32,5128 0.26%
EURO 34,5810 0.23%
ALTIN 2.478,70-0,16
BITCOIN 2013557-6,59%
İstanbul
19°

AÇIK

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

BİM İflas mı etti? BİM kapanıyor mu? BİM Neden İflas Etti? BİM Dolar 10 TL Olunca Bütün Marketlerini Kapatma Kararı Aldı
1149 okunma

BİM İflas mı etti? BİM kapanıyor mu? BİM Neden İflas Etti? BİM Dolar 10 TL Olunca Bütün Marketlerini Kapatma Kararı Aldı

Memleketimhaber adlı haber sitesinde yer alan haber "BİM İflas mı etti? BİM kapanıyor mu? BİM Neden İflas Etti? BİM Dolar 10 TL Olunca Bütün Marketlerini Kapatma Kararı Aldı" sorularını gündeme getirdi. Alışveriş marketi olarak yıllardır Evimizin vazgeçilmez marketi haline gelmeyi başaran BİM neden iflas etti? kararı nasıl aldı, Şeker Çay zammından sonra son dakika BİM iflas Açıklaması,Dolar 10 TL mi oldu? o yüzden mi iflas etti? BİM ile ilgili son dakika haberi sizlerle..

ABONE OL
Mayıs 22, 2022 13:43
BİM İflas mı etti? BİM kapanıyor mu? BİM Neden İflas Etti? BİM Dolar 10 TL Olunca Bütün Marketlerini Kapatma Kararı Aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Memleketimhaber adlı haber sitesinde yer alan haber “BİM İflas mı etti? BİM kapanıyor mu? BİM Neden İflas Etti? BİM Dolar 10 TL Olunca Bütün Marketlerini Kapatma Kararı Aldı” sorularını gündeme getirdi. Alışveriş marketi olarak yıllardır Evimizin vazgeçilmez marketi haline gelmeyi başaran BİM neden iflas etti? kararı nasıl aldı, Şeker Çay zammından sonra son dakika BİM iflas Açıklaması,Dolar 10 TL mi oldu? o yüzden mi iflas etti? BİM ile ilgili son dakika haberi sizlerle..

 

Geçen ay yüklü miktarda ceza çekilen marketler zinciri arasında olan BİM’den kötü haber!
Ürünlerinin ucuzluğu nedenniyle bir çok kişi tarafından çoğunlukla tercih edilen ve ainiden yapılan zamlar sonrası en fazla şikayet alan Alışveriş marketi BİM pes bayrağını çekti..

İlk başlarda Şeker satmayacağını açıkladığının bilgisini aktaran BİM bundan sonra bütün mağazalarını kapatma kararı aldığını sosyal medya hesabından açıkladı.

 

BİM NEDEN İFLAS ETTİ? BİM KAPANDI MI? ŞEKER SATMAYACAK MI? NEDEN ŞEKER SATMAYACAK?

 

Milli Gazete’de yer alan habere göre, AKP iktidarı döneminde özelleştirilen Türkiye Şeker Fabrikaları tarafından yapıldığını hatırlatan BİM, “Şekerin piyasa fiyatı da devletimizin yönetimindeki üretici kuruluşun satış fiyatına göre oluşmaktadır. Şirketimiz bu şekilde oluşan şeker piyasasından temin ettiği şekeri, düşük kar ve asgariye indirilmiş işletme maliyeti ile tüketiciye ulaştırmak gayreti içindedir” ifadelerine yer verdi.

‘TEDARİK ETMEKTE ZORLANMAKTAYIZ’

Şeker fabrikalarının son günlerde şeker satışını neredeyse durdurduğunu vurgulayan BİM, “Diğer üreticilerin satış fiyatının yüksek olması sebebiyle, tüketicimize uygun fiyatlı şeker tedarik etmekte zorlanmaktayız” denildi.

Bu noktaya neden gelindi?

2023 Seçimlerinden önce bu noktaya gelinme sebebini bir çoğumuz biliyor,Sayın Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yapılan bir saldırı olduğundan dolayı,dış güçler ülkemizin ekonomisine saldırı yaparak halkı isyan’a getirmeye çalışıyor,ainden düşün ve yükselen kurlar sebebiyle bazı ithalatlarda bu gibi sorunlar yaşanabilir,Türk Milleti olarak biz bir BÜTÜN olamaya devam edeceğiz ve Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek olamaya devam edeceğiz.

Türkiye’nin en büyük marketler zincirine sahip olan BİM marketi iflas etmemiştir, sadece şeker tedariğinde sorun oluşmuştur.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.