Categories: Gündem

Galatasaray Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonu 7. hafta maçında Galatasaray ile Konyaspor karşı karşıya geliyor. Çıkışta olan her iki takımında taraftarları Galatasaray Konyaspor maçı ne zaman sorusuna yanıt arıyor. Peki, Galatasaray Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta?

 

Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonu 7. haftasında Galatasaray sahasında lider Konyaspor’u konuk ediyor. Yapmış olduğu transferlerle adından söz ettiren sarı kırmızılılarda taraftarlar yeni oyuncuları kendi evlerinde ağırlamak için gün sayıyor. Peki ama Galatasaray Konyaspor maçı saat kaçta, şifresiz hangi kanalda yayınlanıyor.

GALATASARAY KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray ile Konyaspor takımları 16 Eylül 2022 Cuma akşamında NEF Stadyumu’nda karşılaşıyor. Saat 20.00’da itibaren Galatasaray Konyaspor maçı Digiturk aboneleri için Bein Sports 1 ekranlarından şifresiz canlı yayınlanıyor.

 

Son haftada deplasmanda Kasımpaşa karşısında 3-2 galip gelen Galatasaray topladığı 13 puanla 4. sırada yer alırken sahasında Hatayspor’u 1-0 ile geçen Konyaspor’da liderlik koltuğunda yer alıyor.

İki takım arasında 2021-2022 sezonunda İstanbul’da oynanan maçı Galatasaray 1-0 kazanırken; Konya’daki maçtan ise Konyaspor 2-0 galip ayrılmıştı.

 

GALATASARAY KONYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA, ŞİFRESİZ HANGİ KANALDA?

Galatasaray Konyaspor maçı 16 Eylül 2022 Cuma akşamında saat 20.00’dan itibaren Digiturk aboneleri için Bein Sports 1 ekranlarından şifresiz canlı yayınlanacak.

Stat: NEF Stadyumu
Tarih: 16 Eylül 2022 Cuma
Saat: 20.00
Yayın: Bein Sports 1

iyihaberim

Recent Posts

Justin TV Fenerbahçe – Sivasspor Canlı Maçı İzleme linki! Taraftarium24, Selçuk Sports Canlı Maç İzleme linki!

Futbol heyecanını yaşarken, canlı maç yayınlarının kaliteli ve kesintisiz olması önemlidir. Bu noktada, futbolseverlerin ihtiyaçlarını…

2 hafta ago

Fenerbahçe – Sivasspor Canlı Maç İzleme linki! Taraftarium24, Justin TV, Selçuk Sports

Futbol severlerin merakla beklediği Fenerbahçe - Sivasspor maçı heyecanı doruklara çıkıyor. Bu önemli müsabakayı canlı izlemek isteyenler…

2 hafta ago

Taraftarium24 Fenerbahçe Adana Demirspor maçı canlı izle Şifresiz Bein Sport Justin TV Selçuk Sports Kralbozguncu Fb Adana canlı izle Netspor tv kaçak link

Fenerbahçe maçı canlı izle HD Fenerbahçe Adana Demirspor canlı maç izle Adana Fenerbahçe macini canli…

2 hafta ago

19 yaşındaki oğlum, 29 yaşındaki üvey annesiyle kaçtı!, Müge Anlı ile Tatlı Sert 22 Nisan 2024

Umut Bey, eşi Nagihan Hanım'ın kendisinden 8 yaşında küçük bir kızı olduğunu ve bu kızın…

2 hafta ago

Taraftarium24 Galatasaray Pendikspor (21.04.2024) Canlı Yayın | Beinsports CANLI İZLE Selçuksports Justin TV izle

Galatasaray Pendikspor maçı canlı izle. Galatasaray Pendikspor canlı izle Exxen YouTube World Turk TRT Spor…

2 hafta ago

Galatasaray – Pendikspor Canlı Maç İzle! Taraftarium24, Justin TV, Selçuk Sports Canlı Maç İzle!

Futbolseverler için heyecan verici bir karşılaşma yaklaşıyor: Galatasaray ile Pendikspor arasındaki maç. Taraftarlar, bu mücadeleyi canlı olarak izleyebilmek için…

2 hafta ago