Galatasaray Konyaspor Maç Özeti izle Youtube izle Galatasaray Konyaspor maçı özeti ve golleri bein sports İyi Haber - iyihaberim.com
DOLAR 32,1751 0.2%
EURO 34,9274 0.11%
ALTIN 2.246,480,13
BITCOIN 22633844,29%
İstanbul
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Galatasaray Konyaspor Maç Özeti izle Youtube izle Galatasaray Konyaspor maçı özeti ve golleri bein sports
689 okunma

Galatasaray Konyaspor Maç Özeti izle Youtube izle Galatasaray Konyaspor maçı özeti ve golleri bein sports

Galatasaray Konyaspor Maç Özeti izle Youtube izle Galatasaray Konyaspor maçı özeti ve golleri bein Sports Süper Lig'in 7. haftasının açılış maçında Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde iyi bir form yakalayan ve yeni yıldızlarıyla gücüne güç katan Galatasaray sahasında bu karşılaşmaya kadar kadar kalesinde gol bile görmeyen İlhan Palut'un çalıştırdığı Konyaspor'u konuk etti. Taraftarlarının da desteğiyle Sarı-Kırmızılı ekip, Konyaspor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı ve 3 puana uzandı. Bu sonuçla birlikte üst üste 3. kez kazanan Galatasaray puanını 16'ya çıkardı ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

ABONE OL
Eylül 16, 2022 22:46
Galatasaray Konyaspor Maç Özeti izle Youtube izle Galatasaray Konyaspor maçı özeti ve golleri bein sports
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray Konyaspor Maç Özeti izle Youtube izle Galatasaray Konyaspor maçı özeti ve golleri bein Sports Süper Lig’in 7. haftasının açılış maçında Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde iyi bir form yakalayan ve yeni yıldızlarıyla gücüne güç katan Galatasaray sahasında bu karşılaşmaya kadar kadar kalesinde gol bile görmeyen İlhan Palut’un çalıştırdığı Konyaspor’u konuk etti. Taraftarlarının da desteğiyle Sarı-Kırmızılı ekip, Konyaspor’u 2-1 mağlup etmeyi başardı ve 3 puana uzandı. Bu sonuçla birlikte üst üste 3. kez kazanan Galatasaray puanını 16’ya çıkardı ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

 

Süper Lig ‘în 7. haftasının açılış maçında Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde iyi bir form yakalayan ve yeni yıldızlarıyla gücüne güç katan Galatasaray sahasında bu karşılaşmaya kadar kadar kalesinde gol bile görmeyen İlhan Palut’un çalıştırdığı Konyaspor ‘u konuk etti. Taraftarlarının da desteğiyle Sarı-Kırmızılı ekip, Konyaspor’u 2-1 mağlup etmeyi başardı ve 3 puana uzandı.

 

 

Nef Stadyumu’nda dolu tribünler önünde oynanan karşılaşmaya taraftarının da desteği ile etkili başlayan Galatasaray, 1. dakikada Sergio Oliveira’nın golüyle 1-0 öne geçti. Portekizli futbolcu Sarı-Kırmızılı forma ile ilk kez fileleri havalandırırkeni Konyaspor ise bu sezon Süper Lig’de ise kez kalesinde gol gördü. Geriye düşmesinin ardından ataklarını sıklaştıran Yeşil-Beyazlı ekip 15. dakikada Endri Cekici’nin golüyle skoru 1-1’e getirdi. İlk yarının geri kalan bölümünde iki takım da etkili hücumlar gelitirmiş olsa da gol sesi çıkmadı ve devreye 1-1’lik eşitlikle girildi. İkinci yarıda tempo daha düşük olsa da 82. dakikada Calvo’nun kendi kalesine attığı gol ile Galatasaray sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı.

 

 

Konyaspor 10 kişi kaldı

Konyaspor’da kaleci Sehic, 89. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Değişiklik hakkı kalmayan Konyaspor’da kaleye Adil Demirbağ geçti. Dört değişikliği üç farklı zamanda kullanan Konyaspor, kurallar gereğince değişiklik yapamadı.

 

 

Üst üste 3. galibiyet

Bu sonuçla birlikte üst üste 3. kez kazanan Galatasaray puanını 16’ya çıkardı ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Bu sezon ilk kez mağlup olan Konyaspor ise 14 puanda kaldı.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.