Kur'an-ı Kerim'e büyük saygısızlık! Yırtıp yaktılar... İyi Haber - iyihaberim.com
DOLAR 32,3679 0.14%
EURO 34,9716 -0.31%
ALTIN 2.324,230,22
BITCOIN 22812910,79%
İstanbul
14°

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Kur’an-ı Kerim’e büyük saygısızlık! Yırtıp yaktılar…
945 okunma

Kur’an-ı Kerim’e büyük saygısızlık! Yırtıp yaktılar…

İzmir'in Çiğli ilçesinde içki sofrasında Kur'an-ı Kerim'i yırtıp ateşe veren 2 kişi, o anları sosyal medyadan paylaştı. Sosyal medyada hızla yayılan iğrenç görüntüler sonrası skandal paylaşım, belirli bir süre geçtikten sonra silindi.

ABONE OL
Ekim 3, 2022 23:46
Kur’an-ı Kerim’e büyük saygısızlık! Yırtıp yaktılar…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir’in Çiğli ilçesinde içki sofrasında Kur’an-ı Kerim’i yırtıp ateşe veren 2 kişi, o anları sosyal medyadan paylaştı. Sosyal medyada infial yaratan görüntüler çok sayıda kullanıcının tepkisini çekti. Kutsal kitaba zarar vermekle kalmayıp İslam’a ve Müslümanlara da hakaret eden şüpheliler belirli bir süre geçtikten sonra skandal videoyu sosyal medya hesaplarından sildi

BAKAN SOYLU’DAN AÇIKLAMA

Sosyal medyada çok tepki çeken görüntülerle ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan açıklama geldi. Bakan Soylu sosyal medya hesabından, “İzmir’de Kur’an-ı Kerim’e saygısızlık yapan iki edepsizin kimlikleri Emniyet Teşkilatımızca tespit edildi ve savcılık talimatı ile gözaltına alındılar…” paylaşımını yaptı.

 

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.