DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20696203,92%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Karadeniz Teknik Üniversitesine 20 Akademisyen Alımı Yapılacak
196 okunma

Karadeniz Teknik Üniversitesine 20 Akademisyen Alımı Yapılacak

ABONE OL
Ocak 5, 2024 19:38
Karadeniz Teknik Üniversitesine 20 Akademisyen Alımı Yapılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ), 2024 yılı için 20 akademisyen alımı yapacak. Alımlar, öğretim üyesi ve araştırma görevlisi kadroları için yapılacak.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde 6, Mühendislik Fakültesinde 5, Edebiyat Fakültesinde 3, Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesinde 2, Sağlık Bilimleri Fakültesinde de 1 araştırma görevlisi istihdam edilecek.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde 1’er doktor öğretim üyesi, Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokuluna ise 1 öğretim görevlisi alınacak.

Başvurular, 14 Ocak 2024 tarihine kadar “bys.ktu.edu.tr” ve “online.ktu.edu.tr” internet adreslerinden yapılabilecek.

Adaylarda Aranacak Şartlar

Öğretim üyesi kadroları için adaylarda, ilgili alanlarda doktora derecesine sahip olmak, doçentlik ya da profesörlük unvanına sahip olmak, Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavından en az 80 puan almış olmak ve yayın/proje kriterlerini karşılamak gibi şartlar aranacak.

Araştırma görevlisi kadroları için adaylarda, ilgili alanlarda yüksek lisans derecesine sahip olmak, yabancı dil şartını karşılamak ve yayın/proje kriterlerini karşılamak gibi şartlar aranacak.

Adayların Başvuruları

Başvurular, KTÜ Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta yoluyla yapılacak. Başvuruda, istenilen belgeler ve gerekli ücretler yer alacak.

Adayların Değerlendirilmesi

Başvurular, KTÜ tarafından oluşturulacak bir komisyon tarafından değerlendirilecek. Değerlendirme sonucunda başarılı olan adaylar, KTÜ tarafından ilan edilecek.

Adaylara yönelik duyurular, KTÜ’nün internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.