DOLAR 32,6163 0.28%
EURO 35,1975 0.2%
ALTIN 2.442,870,43
BITCOIN 21776202,60%
İstanbul
19°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Juventus, deplasman ekibi Roma’yı 1-0’lık skorla mağlup etti.
203 okunma

Juventus, deplasman ekibi Roma’yı 1-0’lık skorla mağlup etti.

ABONE OL
Aralık 31, 2023 01:05
Juventus, deplasman ekibi Roma’yı 1-0’lık skorla mağlup etti.
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Juventusönemli atamalarıolan bir takım.En iyioynayanlar ve en fazlaşansıyaratanlar olmasalar da ,bir şampiyona yakışırbir etkinliğe ve karaktere sahip olduklarını gösterdiler .Rabiot,oldukçataktikselverekabetçi bir maçtaBianconero’nungolcüsüydü .

PauloDybala,hayal kırıklığı yaratanRoma’nıntek ışığıydı .Mourinho’nunadamlarıInter’in(45) 17 puan veTorino takımının 15 puan gerisindeyedincisırada yer alıyor .Allegrimutluolabilir çünkü takımıInzaghi’nintakımıyla aradaki farkı kapatmayı başardı ve onlar zatenliderliğiçok yakın görüyorlar.

İlk 45 dakikadataktiksel düello gerçekti.Özellikle kanat bölgesinde çarpışan iki3-5-2, bir metrebilevermedi.Cristante,Juventus Stadyumu’nda korkuyaratmak için topu başlar başlamazdireğegönderdi . Mimarı ilham dolu bir haldesaldırıyageçen birRoma.Paulo Dybala’danbaşkası değil . Arjantinli oyuncu topa her dokunduğundayerel savunma titriyordu.Kapalı merkezleri ve kalitelerisürekli bir tehlikeoluşturuyordu .

Öte yandanJuvepasifliktendolayı günah işledi .Bianconeri,kendi stadyumunda ve halkının önündeköklübir Roman’a nasıl ulaşacağını bilmiyordu .Vlahovicbunu birkaç kez denedi amaRui Patricio’yu çok fazla yormadan.Yıldızhücumda en çok hasar veren oyuncuydu, diğerlerinden farklı görünen bir oyuncuydu.Ndicka, Juve için en açık şekilde gol olan sopaların arasından topu kurtardı.

Milli takım adına ikinci yarı daha iyi başlayamazdı.Vlahovic’in önden harika bir geri vuruşu, Rabiot’u sopasıyla Rui Patricio’yu yenmek için yalnız bırakıyor. Romanlar daaşırıdevrim yapmadı.Anı beklemesini bilenbir ekip . Bu aradaJuventus ,hata yapmadan ve kontra atakta oyunu mahvedebileceklerini bilerekkendi sahasındasakincebekledi .

Sadece Dybala’nın bir dehasıRoma’nınkaleyeşut atmasınayardımcıoldu . Yavaş sirkülasyona sahip, ritmi olmayan bir takımMourinho’yu çaresiz bırakmaya başlamıştı.Juventus sağlam kaldı,risklerien aza indirdi vezamangeçirdi . Maçın bitimine beş dakika kalaRomakarşı sahadaheyecanyarattı . Ancak gole yaklaşan yerel takım oldu veChiesa da dahil olmak üzere gol kabul edilmedi. Sonunda Bianconeri için çok değerli bir1-0 oldu ve bu, Romalıları daha da batırdı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.