DOLAR 32,5225 0.04%
EURO 34,6549 -0.15%
ALTIN 2.437,96-2,45
BITCOIN 21563222,63%
İstanbul
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Camide 11 yıl boyunca çocuğa tecavüz ettiği iddia edilen imam tutuklandı
71 okunma

Camide 11 yıl boyunca çocuğa tecavüz ettiği iddia edilen imam tutuklandı

Adana’da bulunan Ahmet Yesevi Camisi'nin imamı M.A, 11 yıl boyunca camideki Kuran kursuna gelen bir çocuğu istismar ettiği iddiasıyla tutuklandı.

ABONE OL
Nisan 14, 2024 10:48
Camide 11 yıl boyunca çocuğa tecavüz ettiği iddia edilen imam tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’de ardı arkası kesilmeyenistismarhaberlerine bir yenisi daha eklendi.

Adana’nın Kozan ilçesinde bulunanAhmet Yesevi Camisi imamı M.A,11 yıl boyunca camideki Kuran kursuna gelen bir çocuğu istismar ettiği iddiasıyla tutuklandı.

Mağdur Ç.K, ocak ayında Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği ifadesinde 11 yıl boyunca yaşadığı istismarın ayrıntılarını anlattı.

[quads id=4]

 

Sözcü’de yer alan habere göre,Kuran kursuna başladıktan sonra cami imamı M.A’nın kendisine dürüm ısmarladığını anlatan mağdur Ç.K,“Beni kandırarak imam odasına götürdü. Kendisine masaj yapmamı istedi. Bana ‘Avratlardan daha gönüllüsün’ dedi. Sonrasında eğilmemi istedi”diye ifade verdi.

ODASINDA TECAVÜZ ETTİ

İstismar yıllarca imam odasında yaşandığını söyleyen Ç.K, “Beni ‘Seni kameraya çektim. Her gün buraya gelmezsen bu videoyu yayarım’ diyerek tehdit etti. Ben de korktuğum için her gün sabah 9’dan yatsı namazına kadar camide oluyordum” dedi.

“İSTİSMAR ETTİĞİ GÜNLER BELLİYDİ”

Yıllarca camii imamı M.A, tarafından istismara maruz kaldığını anlatan Ç.K, imam M.A’nın kendisine “Seni seviyorum, canımsın” dediğini anlatırken istismarın her salı ve cumartesi günleri yatsı namazından sonra yaşandığını belirtti.

Ç.K ayrıca ifadesinde, imam M.A’ya masaj yaparken cinsel içerikli filmler açıp izlettiğini de söyledi.

 

GÖRÜNTÜLERİ YAYMAKLA TEHDİT

İlk istismar olayı yaşandığında 9 yaşında olduğunu anlatan Ç.K, imam M.A’ya istemediğini defalarca söylediğini fakat“Görüntülerini yayar seni rezil ederim”tehdidi nedeniyle korkttuğunu anlattı.

Hercinsel istismarolayından sonra odanın temizliğini kendisinin yaptığını anlatan Ç.K,“Rezil olmaktan korktuğum için her şeyi yapıyordum”dediği ifadesinde, imam M.A’nın istismarının ardından kendisinden“Gücüm yerine gelsin”diyerek kola ve baklava istediğini belirtti.

ARALIK 2022’YE KADAR DEVAM ETTİ

İstismarın 2022’nin Aralık ayına kadar devam ettiğini anlatan Ç.K, babasının rezil olmaktan korktuğu için şikayet etmek istemediğini de ifadesinde belirtti.

İMAM ÖNCE İNKAR ETTİ, SONRA ÖZÜR DİLEDİ

Olayın akrabaları tarafından duyulmasının ardından istismar sanığı imam M.A’nın çağrıldığını anlatan Ç.K,“Önce yaptıklarını inkar etti sonra kabul etti. Yakınlarım, benden uzak durmasını istedi”dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.