DOLAR 32,5392 0.24%
EURO 34,7572 0.06%
ALTIN 2.492,701,25
BITCOIN 20564863,97%
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

HTC’nin yeni oyuncağı piyasaya çıktı
671 okunma

HTC’nin yeni oyuncağı piyasaya çıktı

ABONE OL
Temmuz 2, 2022 05:09
HTC’nin yeni oyuncağı piyasaya çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HTC, Yeni VR Aksesuarını Piyasaya Sürüyor: HTC bugün, önceki modele göre boyut ve ağırlık bakımından önemli ölçüde daha küçük olan üçüncü nesil Vive Tracker’ı piyasaya sürüyor. Vive Tracker 3.0, 2018 modelinden yaklaşık yüzde 33 daha küçük ve yüzde 15 daha hafif, yaklaşık 10 santimetre veya dört inç daha küçük bir ayak izine sahip. Bu yaşam kalitesindeki boyut küçültmeleri, cihazın vücudunuza veya bir aksesuara bağlanmasının çok daha kolay olduğu anlamına gelir; bu, hantal eski modellerde çok zahmetli bir şeydir. Oh, ve şimdi USB-C kullanıyor.

Daha küçük gövdeye rağmen şirket, cihazın tek bir şarjla yüzde 75’e kadar daha uzun süre dayanacağını ve belirtilen pil ömrünün yedi saate yaklaştığını söylüyor. HTC, daha küçük izleyicilerin, VR’de tam vücut takibi için onları bileklere ve ayak bileklerine bağlamayı kolaylaştırması gerektiğini vurguladı. Rezzil Player 21’deki daha büyük sürümü birkaç hafta önce test etmekle karşılaştırıldığında, gelişme önemli. Ancak HTC, büyük kardeşlerine kıyasla izleme hassasiyetinde hiçbir taviz olmadığını söyledi.

Yeni izleyiciler ile eski donanım arasında geriye dönük uyumluluk konusunda hiçbir şikayet olmamalıdır. Şirket, SteamVR 1.0 ve 2.0 ile kolayca entegre olacağını ve pogo pin konektörlerini kullanan zaten sahip olduğunuz tüm aksesuarlarla uyumlu kalacağını söylüyor. HTC Vive Tracker 3.0 bugün hem ABD’de hem de Avrupa’da 129 $ / 139 € fiyatla hem Vive’ın kendi sitesinden hem de Amazon ve diğer katılımcı perakendecilerden temin edilebilir.

Aynı zamanda HTC, “dudaklar, çene, dişler, dil, çene ve yanaklarda 38 yüz hareketini sorunsuz bir şekilde izleyen” yeni Vive Facial izleyiciyi de piyasaya sürüyor. Fikir, sanal gerçeklikte insanların kendi avatarlarını gerçek zamanlı olarak izlenen, kendi yüzlerinin doğru bir versiyonuyla yansıtmalarını sağlamaktır. Sistem, ağzınızın hareketini izleyen (muhtemelen FaceID’nin çalışmasına benzer) iki kameraya bağlı bir IR aydınlatıcı kullanır.

Şirket, bunun hem oyuncular hem de geliştiriciler için yeni bir araç olduğunu, aynı zamanda gelecekteki hikaye anlatma yöntemleri için “ivme oluşturmanın” bir yolu olduğunu söylüyor. Ürün testi sırasında ve tıbbi durumlarda yüz geri bildirimini izlemesi gereken kurumsal kullanıcılar için de kullanışlı olabilir. Ayrıca, daha pahalı, daha kapsamlı yöntemler için para harcayamayan film yapımcıları için ucuz ve neşeli bir hareket yakalama sunabilir. Ve bu da bugünden itibaren HTC’nin web sitesinden satın alınabilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.